”RABLA” se amana pana la data de 20 Martie !

Asa cum era de asteptat sa se intample in Romania, programul REMAT se amana din lipsa banilor binenteles, este foarte clar faptul ca vanzarile de autoturisme noi vor ramane in asteptare.

Programul “Rabla” 2011 va demara în jurul datei de 20 martie dacă bugetul Fondului de Mediu şi ghidul vor fi adoptate săptămâna viitoare, aceasta fiind cea de-a treia amânare a programului de casare din acest an, după ce iniţial trebuia să demareze de la 1 februarie, iar apoi de la 15 februarie.

Aceasta amanare  inseamna un dezastru financiar pentru toti dealerii si importatorii de autoturisme, care depind de acest program .

În România mai sunt peste 200.000 de maşini mai vechi de zece ani, care ar trebui casate, potrivit declaraţiilor lui Laszlo Borbely, ministrul mediului din partea UDMR citat de Mediafax.

“Săptămâna viitoare sper să avem bugetul Fondului de Mediu. Până atunci nu putem merge mai departe”, a declarat Borbely.

În cinci zile de la publicarea în Monitorul Oficial va fi anunţată sesiunea de validare pentru cei aproximativ 200 de colectori şi 100 de producători de autoturisme, in urmatoarele zece zile se vor putea depune dosarele, care vor fi validate în zece zile, într-un interval asemănător urmând să fie semnate contractele. “Cred că în jur de 18 – 20 martie va putea începe casarea maşinilor. Nu e o întârziere”, a adăugat Laszlo Borbely, care spera ca numărul acestora să crească faţă de anul trecut.

 

 

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: