Suzuki pregăteşte 14 modele noi până în 2015

Suzuki promite publicului său o revigorare puternică a gamei în următorii cinci ani. Constructorul nipon va propune o serie de facelifturi dar şi primele modele dezvoltate împreună cu Volkswagen.

Ca orice constructor de talie mondială care se respectă, Suzuki pregăteşte o strategie ambiţioasă pentru următorii cinci ani. Producătorul nipon va miza pe 14 modele noi în următoarea perioadă, pentru a putea să se menţină pe o trasă ascendentă.

Anul viitor va aduce noi versiuni DDSiS pentru proaspăt lansatul Swift, dar şi versiunea sportivă a mignonului. Nici micul Splash nu va scăpa, Suzuki pregătind o versiune echipată cu sistem Start&Stop. Pentru modelele Alto şi SX4, anul viitor va aduce doar o ediţie specială.

Principalele surprize se vor consemna însă în 2012, când asiaticii pregătesc o avalanşă de facelifturi, aplicate modelelor Alto, Splash, SX4 şi Jimny. Nici Swift nu va fi ocolit de această febră a retuşurilor, pentru el Suzuki plănuind un facelift abia în 2013.

Tot în acest an, japonezii vor aduce pe piaţă noul crossover destinat să înlocuiască actualul SX4, asupra căruia îşi va pune amprenta şi Volkswagen. De altfel, în 2014, în gama Suzuki vor debuta modele dezvoltate în parteneriat cu nemţii, mai exact noile generaţii Alto şi Splash.

Abia în 2015, Suzuki va aduce publicului şi o nouă generaţie a SUV-ului Grand Vitara. Anul acesta, previziunile anunţă o cifră de vânzări de 3 milioane de unităţi la nivel global, dintre care 245.000 au ajuns pe Bătrânul Continent.

sursa : automarket.ro

 

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: