Programului Rabla 2011

O nouă sesiune a Programului Rabla demarează din 1 februarie, însă tichete valorice vor fi distribuite abia de la jumătatea lunii, întrucât se aşteaptă tipărirea acestora la Imprimeria Naţională. S-au alocat bani pentru casarea a 60.000 de maşini.

Etapa din acest an a Programului Rabla se va derula după aceleaşi reguli din 2010, numărul tichetelor valorice acordate fiind tot de trei, în valoare de 3.800 fiecare. În primă fază va fi alocată suma de 228 milioane lei, bani necesari casării a 60.000 de maşini mai vechi de zece ani, conform oficialilor AFM.

Începând din acest an, instituţiile publice se vor putea înscrie în Programul „Rabla”, iar pentru aceste lucru trebuie să se finanţeze integral din bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, după caz, din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, sau integral din venituri proprii.

Plafonul de 190.000 de autovehicule mai vechi de zece ani casate, propus la începutul Programului ‘Rabla 2010’, a fost atins, în timp ce numărul maşinilor noi cumpărate prin intermediul programului guvernamental a ajuns la 63.000 de unităţi, mai mult de jumătate din numărul total de autovehicule comercializate în România, anul trecut.

Potrivit datelor Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la data de 31 ianuarie 2011 au fost cumpărate prin Programul Rabla 63.000 de maşini, dintre care puţin peste 27.000 au fost mărci produse în România.

Ultima cerere de decontare a tichetelor din cadrul acestui program poate fi depusă cel târziu până la data de 4 februarie 2011, urmând ca plata să fie realizată până în 28 februarie. (Agerpres)

sursa : informatiiauto.ro

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: