Global Auto Sales anunta vanzarile auto 2010

Vanzarile globale Auto anunta vanzari de 75 de milioane de unităţi în 2010,factorii de decizie Global auto s-au bucurat de cea mai buna luna a anului, în noiembrie, furnizarea de 6.37 milioane de vehicule, in crestere cu 3% fata de octombrie şi 13,4% fata de anul anterior.
Aceasta, marchează a doua lună de creşteri cu două cifre în ultimele trei luni, după ce de la an la an din  comparaţiile facute rezulta un procent de 3,4% în luna august.
Câştigurile recente, în timp ce în mod semnificativ mai mici decât rata primul trimestru in creştere cu  27%, sunt mai mari decât al treilea trimestru, 6,3% AOS, indicând o nouă, deşi mai puţin creşterea dinamică de vânzare  în curs.
Lumea vânzărilor de autovehicule până în noiembrie, numărau 67900000 de unităţi,  cu  aproximativ 10 milioane de unitati mai mult decât 2009.
Europa a postat o majorare de 5,4% peste 2009, după patru luni la rand de scaderi, rezulta un total de 17,7 milioane de unitati, cu 0,3% fata de anul anterior.
Germania,  regiunea cu cea mai mare piaţă AOS, a dat tonul cu o creştere de 5,4% fata de anul anterior. Acesta este un contrast marcat de la an la an fata de  declinul de aproape 23%, comparativ cu anul 2009.
În Asia, unde a atins o rata de creştere la 73% în luna ianuarie, vanzarile s-au stabilizat la 14% – 15% , luna noiembrie a postat un salt de peste 14,4% fata de anul trecut.
Încurajat de creşteri enorme in  prima jumatate a anului de vânzare, Asia, AOS livrările sunt de 29,4 milioane de unitati sunt de urmărire cu 27,5% înainte de 2009.
China,  cea mai mare piaţă AOS începând cu 2009, număra 26,7% din vanzarile globale în noiembrie.
Asia, detine cota de piaţă globală AOS, cu un procent pe luna de 44,4%.
America de Nord anunta câştiguri mari pentru aceasta regiune, AOS cu vânzări noi de 16,3%, comparativ cu anul anterior, pentru un total de 12,8 milioane de unitati in primele 11 luni, marcând o creştere de 10,5% fata de 2009.
Din punct de vedere istoric, noiembrie este o luna lenta pentru aceasta regiune  care a reusit o captura de 17% din piata mondiala, in scadere cu aproape doua puncte fata de octombrie.
America de Sud a facut ca vânzările din noiembrie sa urce cu 24.7% fata de anul anterior. Regiunea cu cea mai mare piaţă AOS, Brazilia, a înregistrat un salt de 17,7%, după mai multe luni de scaderi de la an la an.
Brazilia este pe cale de a vinde 5.3 milioane de vehicule în 2010, ceea ce ar reprezenta o îmbunătăţire de 9,3% faţă de 2009.
America de Sud au reprezentat 7,6% din vânzările de autovehicule la nivel mondial, în noiembrie, cu mult peste cota sa de la an la data de 6,9%.

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: