Noul model Suzuki Solio in Japonia

Suzuki Motor Corporation are plăcerea să anunţe lansarea în Japonia a noului model Suzuki  Solio , un vagon care oferă economie de combustibil mare, cu o cabină inalta, spatios într-un corp compact, şi nu in ultimul rand oferă utilizatorului usi glisante pe stânga şi pe dreapta . Noul Solio va fi disponibil la dealerii Suzuki din Japonia de la 7 ianuarie 2011.

Noul Solio reflecta un concept de dezvoltare a unui vagon inalt, compact, care este distractiv de a conduce, user-friendly, şi extraordinar de  eficient la combustibil. Corpul său este destul de compact pentru o manevrabilitate mare pe străzile oraşului, dar conţine o cabina spatioasa. Convenabil stânga-si usi din dreapta spate glisante sunt completate de un scaun one-touch spate dublu-pliere care permite o varietate de aranjamente .Motorul de 1,2 litri oferă performanţe bune, consum redus de carburant. Fiind usor de condus, uşor de utilizat, şi economic, noul Solio oferă tot ceea ce se aşteaptă de la o masina compacta.

Suzuki a creat noul Solio să fie o alegere ideală pentru clienţii japonezi caută să se mute de la lux  la minicars şi pentru cei care caută să reducă la un model mai compact. Suzuki se aşteaptă ca noul Solio să se alăture modelului Swift ca un pilon de creştere de vânzări din categoria compactă.

Suzuki are obiective de vânzări pe piaţa internă anual de 12.000 de unităţi.

Suzuki va furniza aproximativ 800 de unităţi pe lună a noului Solio catre Mitsubishi Motors Corporation. Acordul OEM se limitează la piaţa japoneză.

sursa;globalsuzuki

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: