Noul SWIFT VS RIVALII

Suzuki speră sa atraga cumpărători prin calitate, fiabilitate si design atractiv. Pot să-i faca fata rivalii de la Mazda si Hyundai?

 

Economia globală se află încă în recuperare şi preţurile carburanţilor sunt în stratosferă, clasele supermini au devenit una dintre cele mai la modă mărfuri pe strada mare. Ca urmare, noul Suzuki Swift nu ar fi putut alege alt moment mai bun

 

Designerii au adoptat o abordare prudentă cu stilul, dar sub aspectul exterior familiar , Swift-ul de ultimă generaţie este o propunere cu totul nou. De exemplu, există un motor pe benzina de 1.2 litri, care promite consum excelent de combustibil şi emisii reduse, în timp ce conducerea susţine confortul de primă clasă şi rafinament. Cumparatorii pot alege din doua caroserii cu trei si cinci usi, iar modelul are caracteristici de masina cu interior mare.

Noii veniţi sunt doi campioni extrem de capabili ca valoare, Mazda 2 este o marca preferata de Auto Express. Cu aspectul său uimitor, şasiu précis şi constructie excelentă de calitate, este o propunere extrem de tentanta.

Piesa de completare in trio-ul nostru este Hyundai i20, care combină o cabină spaţioasă, cu o listă destul de generoasă de dotari standard şi garanţie de sapte ani.

Deci, poate Swift-ul sa raman in top in cursa cu cei mentionati mai sus sau va pierde in fata rivaliilor ?

Clasa supermini este unul dintre sectoarele cel mai bine angajate in lupta pe piaţa autoturismelor noi. Ca urmare, producătorii trebuie să muncească din greu pentru a menţine ofertele lor în fruntea competiţiei.

Modelele noastre de testare au toate o mare de a oferi, dar Hyundai este primul care a căzut. Este spaţios, bine construit şi vine cu o garantie tentanta de sapte ani dar din păcate, aceasta nu este la fel de bun ca rivalii sai in aceasta competitie, cabina neinspirata şi simpla ii reduc punctajul drastic. Deci, este noul Suzuki suficient de bun pentru a răsturna Mazda? Ei bine, este incredibil de aproape. Swift este mai confortabil, usor de condus si rafinat decât înainte, şi are cel mai curat motor de aici. Mazda este uşor mai încăpătoare şi mai ieftina dar cu destul de multe dotari lipsa care tin de confort, pare mai bine de condus acest vehicul. Nici unul dintre candidaţii nostrii nu pare să ne dezamăgească, dar cred ca Swift are cea mai largă acoperire fata de restul.

 

1. Suzuki Swift

Swift de ultima generatie se bazează pe punctele forte ale modelului vechi. Este rafinat, confortabil şi placut la condus. Dotarea si motorul raman cele mai importante aspecte atractive pentru Swift in aceasta competitie.

1248cc-94CP – Euro 5

Lungime/latime/inaltime –mm – 3850/1695/1510

Masa proprie / 960 kg

Acceleratie 0-100 km/h –s- 12,3

Consum- Urban / 6.1 l/100km

Extra / 4.4 l/100km

Combinat / 5.0 l/100km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Mazda 2

Distractiv de condus, solid construit şi la preţuri competitive, Mazda 2 are forme superb rotunde. Plimbare este placuta chiar daca motorul de 1,3 litri este mai slab decât la Suzuki, dar e greu să nu placa acest supermini .

1349cc – 84CP – Euro 5

Lungime/latime/inaltime –mm -3920/1695/1475

Masa proprie / 1030 kg

Acceleratie 0-100 km/h –s- 13,6

Consum –Urban / 6,4 l/100km

Extra / 4,3 l/100km

Combinat / 5.1 l/100km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Hyundai i20

Este evident atractiv datorita faptului ca este mai mare dar si mai greu, şi are o garanţie mult mai mare. Problema este cabina plictisitoare, dotarea slaba fata de concurenta şi faptul ca nu este la fel de distractiv la condus.

1248cc-78CP- Euro 5

Lungime/latime/inaltime –mm -3940/1710/1490

Masa proprie / 1102 kg

Acceleratie 0-100 km/h –s- 12.9

Consum – Urban /6.5 l/100km

Extra /4,3 l/100km

Mediu /5,1 l/100km

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: