Noul Suzuki Swift – Locul 1 la categoria City Car

Cu un total de 220 de puncte, noul model Suzuki Swift a fost votat leader-ul categoriei City Car. Premiul din cadrul Maşina Anului 2011 în România completează seria de titluri şi premii obţinute de noul Suzuki Swift. Iar acestea se adaugă palmaresului de titluri “Maşina Anului” pe care fosta generaţie Swift le-a câştigat în nu mai puţin de 19 ţări.
Premiul City Car reflectă întru-totul standardul impus de Suzuki Swift în clasa maşinilor de oraş. Noul Suzuki Swift oferă standarde de siguranţă cotate cu cinci stele Euro NCAP şi, totodată, egalează punctajele obţinute în cadrul testelor de impact de automobile mai mari cu două sau chiar trei clase.
Noile motorizări mai economice şi mai performante, comportamentul dinamic care a adus notorietate modelului Swift încă de la prima generaţie, şi echiparea standard care include şapte airbag-uri, dintre care unul pentru genunchii şoferului, şi sistemul electronic de control al stabilităţii, fac din noul Suzuki Swift un etalon al automobilelor din clasa supermini în ceea ce priveşte plăcerea şi siguranţa condusului.
Dar marca Suzuki şi-a câştigat fanii şi mulţumită construirii de maşini cu suflet, cu stil original. Suzuki fidelizează clientela. Orice posesor de Suzuki vă va vorbi cu pasiune despre maşina sa. Iar noul Swift a cucerit dejà cu personalitatea sa una dintre cele mai fidele baze de fani din clasa supermini. Argumentele sale sunt designul modern şi inconfundabil, calitatea fabricaţiei, finisajele rafinate, tehnologia avangardistă şi plăcerea de conduce oferită de comportamentul său dinamic. Toate acestea justifică pe deplin titlul Maşina Anului 2011 în România la categoria City Car.
Suzuki Kizashi Sport – Locul 4 în ierarhia Maşina Anului 2011 şi locul 3 la categoria Designul Anului 2011
Suzuki Kizashi Sport a debutat în forţă pe piaţa românească, primind cotaţii respectabile din partea juriului Maşina Anului 2011. Noul sedan sportiv a ocupat locul 4 în ierarhia Maşina Anului 2011, cu 80 de puncte, şi locul 3 la categoria Designul Anului 2011, cu 123 de puncte.
Ca şi modelul Swift, Kizashi Sport aliniază aceste rezultate la titluri primite în pieţe precum cea din SUA. America i-a recunoscut calităţile, berlinei Suzuki fiindu-i acordate în 2010 două titluri importante de către renumita firmă americană de sondaje AutoPacific. Astfel, Kizashi a primit titlul pentru “Cel mai Satisfăcător Automobil” al anului şi titlul “Automobilul Ideal” al anului.
În buna tradiţie Suzuki, sedanul Kizashi Sport oferă performanţe dinamice de invidiat, calitate de fabricaţie la standarde ridicate şi dotări generoase, toate propuse într-un design avangardist şi distins printr-o identitate puternică.

sursa: suzuki.ro

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: