Dublă premiere pentru Noul Suzuki Swift în Scoţia.

Noul Suzuki Swift, lansat recent în Europa, a fost distins cu 2 premii şi anume premiul “Best Small Cars” de către Asociaţia Scoţiană a Jurnaliştilor de Automobilism (ASJA) şi premiul “Siguranţă” acordat de către renumita competiţie “ Scottish Car of the Year” (SCOTY), care s-a desfăşurat la St. Andrews, pe data de 08 noiembrie 2010.
Marcând cel mai mare punctaj la categoria “Small Cars”, şi arbitrat de un juriu format din 20 de membri, acest premiu a reprezentant distincţie pentru Suzuki din istoria de 12 ani a evenimentului SCOTY.
John Murdoch, preşedintele ASJA a declarat: “Printre cerinţele actuale ale cumpărătorilor de maşini mici se numără nivelul de confort, calitatea, rafinamentul şi siguranţa, caracteristici întâlnite în trecut doar la maşini premium. Noul Swift combină toate acestea, punând accent atât pe stil şi rafinament dar atent în acelaşi timp şi la preţuri. Ca rezultat, acesta adjudecă primul premiu acordat vreodată de către SCOTY pentru Suzuki şi arată evoluţia brandului de la inaugurarea premiilor din 1998.
Cea de-a doua distincţie pe care şi-a trecut-o în palmares, premiul “Siguranţă” se datorează listei de echipamente disponibile în toată gama standard, şi anume cele 7 airbag-uri, ESP-ul dar nu în ultimul rând celor 5 stele EuroNCAP.
Adăugând în continuare, John Murdoch a precizat: “ Întorcând timpul cu 20 de ani în urmă, elementele de siguranţă precum airbag-urile multiple, ABS-ul, erau rezervate exclusiv autoturismelor de top şi cu o etichetă de preţ premium. Astăzi, cumpărătorii asteaptă să regăsească aceste elemenente chiar şi pe produsele cele mai accesibile iar producătorii încearcă să atingă cele mai înalte stele de recunoaştere EuroNCAP.Noul Suzuki Swift stabileşte noi standarde în cursa pentru autoturisme mai sigure şi ca urmare este câştigătorul inaugural la categoria “Siguranţă””.

sursa: suzuki.ro

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: