ALEA IACTA EST !

Borbely Laszlo declara : de la 1 ianuarie 2011 taxa de poluare va fi achitata si pentru masinile Euro 5 fiindca doar astfel de masini se vor fabrica incepand cu acea data.

Autoritatile de mediu au avansat propuneri de crestere a taxei cu valori intre 25 si 50 la suta si pentru celelate tipuri de masini.

Propunerile ministerului prevad o taxa de 116 euro pentru o masina Euro 5 noua cu motor de 1,1 litri si de 680 euro pentru o masina cu motor de 2 litri.

“Taxa auto pentru anul 2011 va respecta acelasi principiu binecunoscut la nivel mondial – poluatorul plateste. Deoarece de la 1 ianuarie anul viitor vom intra intr-o noua era, acest lucru insemnand ca se vor fabrica numai masini Euro 5”, explica ministrul Borbely Laszlo.

Potrivit acestuia, popunerea este ca de la 1 ianuarie 2011 pentru un autoturism nou euro 5, cu o capacitate cilindrica de 1100 cmc, taxa sa fie de 116 euro iar cu o vechime de 2 ani, propunerea de taxa este de 91 euro. Pentru un motor de 2.000 cmc, pentru o masina noua, taxa va putea fi de 680 euro, iar daca are vechimea de 2 ani taxa poate fi de 618 euro. De asemenea, pentru un vehicul motor de 3.000 cmc, s-ar putea plati 2.160 euro iar daca are doi ani poate ajunge pana la 1.706 euro.

…si ca sa terminam cu un gand optimist va spun…. ”CARPE DIEM !

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: