Borbely declara…..sa taxam si capra vecinului….

La noi este vorba aia ” de ce iti este frica de aia nu scapi”, se pare ca acest Ministru Padurar al Mediului are ambitia sa taxeze pe toata lumea care are de gand sa-si mai cumpere masini indiferent de norma de poluare, inclusiv EURO V.

Acest proiect ” trist ” are de gand sa-l introduca in 2011 pe seama faptului ca oricum vor fi toate masinile Euro V de la anul, mai declara el ca nu vor fi schimbari mari la noile taxe iar ca exemplu, pentru un motor de 1.4 litri se poate platii o taxa de 125 Euro pentru EURO V, adica o nimica toata ca doar avem bani daca tot ne cumparam masini!

De asemenea, cei care vor să cumpere o maşină second hand Euro 4, cu o vechime între 4 şi 6 ani, cu motor de 1,4 litri, ar urma să scoată din buzunar 933 de euro, în timp ce pentru motorizările Euro 3, cea mai mică maşină ar fi taxată cu peste 3.000 de euro.

Concluzia este ca urmeaza vremuri cu taxe multe si marunte pentru toata lumea, sa nu scape nimeni de ”colecta”…..si ca sa termin  acest scurt comentariu intr-un mod hilar ca doar mai avem o vorba celebra ” sa facem haz de necaz”…..ma repet si va prezint adevarata moneda Euro……cu scuzele de rigoare! …

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: