Japonia vs Europa…..si nu numai!

 

In comentariul de azi vreau sa aduc in discutie un subiect care pentru mine ridica multe semne de intrebare, si anume faptul ca in Romania autoturismele Europene sunt mult mai cautate decat cele din Japonia, si asta in contradictie cu alte piete din vest si nu numai.

Intrebarea care ma urmareste este daca aici este vorba doar de faptul ca preturile sunt  mai mici?……nu cred, si asta pentru simplul fapt ca exista oferte de pret bune si la unele marci Japoneze, sa fie oare fiabilitatea ?….ha,ha,ha…..pe asta chiar n-o cred, trebuie doar sa citesti putin sa-ti dai seama ca primele locuri sunt adjudecate de marcile Japoneze in multe topuri de specialitate din lume.

Atunci ce sa fie ?!……dotarea foarte buna la un pret mic ?…..nu, nici asta nu cred, Japonezi au o politica de Marketing care rezista de mult timp si care are rezultate apreciate in toate tarile unde clientul cauta o marca auto care sa-i ofere pe langa pret si fiabilitate o dotare buna fara sa fie taxat suplimentar pentru orice accesoriu util unui confort minim.

……sa fie oare vorba de pretentii?……adica ce Romanii nu au pretentii?….hm, eu cred ca sunt destul de pretentiosi si atenti la detalii!

Atunci care sa fie oare motivul pentru care clientul din Romania de auto prefera alte marci mai putin fiabile,mai slab dotate si chiar cu preturi maricele in detrimentul celor Japoneze????

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: