COMENTARIU PENTRU NOUL SUZUKI SWIFT

NOUL SUZUKI SWIFT

Toate reprezentanţele Suzuki sunt gata pentru lansarea modelului supermini compact  Suzuki Swift. Noul Suzuki Swift se va remarca prin  evoluţia puternica de styling, de siguranţă la impact, de conducere şi manipulare, precum şi oferirea consumul de combustibil semnificativ mai mic,in plus faţă de cele  şapte airbaguri si ESP, a aparut si facilitatea de dezactivare a airbag-ului fata  de la pasager, geamuri electrice fata/spate, inchidere centralizata cu telecomanda usi cu blocaje, oglinzi  reglabile electric şi încălzite , MP3 / WMA tuner CD compatibil cu port USB şi comenzi audio pe volan.
Noul Suzuki Swift adaugă aer conditionat manual şi Jante aliaj de  16 ” , inclusiv aer conditionat automat,  unitatea audio cu Bluetooth integrat ,  butonul Start fara cheie, faruri automate şi cruise control ca standard.
Fără îndoială o evoluţie faţă de predecesorul său, noul Suzuki Swift este chiar mai bine apreciat  felul în care : mai distractiv de condus de manipulat, sportiv, precum şi  mai atractiv  datorită unui design modern. Este o reflectare mai clară a dorinţei Suzuki de a oferi un compact sport, care este perfect adaptat la stilul de viaţă şi cerinţele de astăzi.
Cu Noul Suzuki Swift , conducerea unui automobil compact nu înseamnă soluţionarea pentru mai puţin; în comparatie cu  dimensiunile sale modeste, Suzuki a condensat  performanţa, siguranţa de impact, manipularea şi alte elemente esenţiale pentru o experienţă mare şi satisfacţie.
Noul Suzuki Swift are mai mult spaţiu in interior şi a crescut uşor în lungime (90mm), cu o creştere de 50mm si 10mm ampatament creşte în înălţime. Designul interior este acum  mai dinamic oferind la  culoarea negru  accente de argint în întreaga maşină.
Conform cu normele Euro 5, motor pe benzină de 1.2 litri Dual VVT încorporează (admisie variabile şi de evacuare Valve Timing) care produce 94CP la 6.000 rpm,cuplul este, de asemenea îmbunătăţit de la 118Nm la 4800 rpm.
Noi Suzuki Swift este chiar mai economic decât înainte, cu consumul de carburant pe ciclu combinat acum 56.5mpg pentru modelul de transmisie manuală, o îmbunătăţire a 7.8mpg peste unitatea anterioară de 1,3 litri. Emisiile sunt mult mai mici, precum; noul motor de 1.2 litri produce doar 116g/km pe ciclu combinat, care reprezintă o îmbunătăţire de 17 la suta peste unitatea anterioară de 1,3 litri
Un motor revizuit diesel de 1,3 litri , acest motor emite doar 109g/km (în scădere de la 119g/km) şi are un consum combinat de combustibil impresionant de 67.3mpg.

sursa : http://www.carpages.co.uk

Advertisements

About oferteinbucuresti
Ma identific ca entitate persuasiva ce cauta supravietuirea in randul altor entitati din aceasta lume.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: